Questions and answers

Heeft Simyo 4G+?

Heeft Simyo 4G+?

Simyo maakt gebruik van het KPN-netwerk. KPN zelf biedt een 4g+-snelheid van 300Mbit/s maar communiceert ook nog veelvuldig 225Mbit/s op zijn site.

Is 4G echt sneller?

Voor 4G is de maximale theoretische downloadsnelheid 1.2Gbps en bedraagt de maximale theoretische uploadsnelheid 150Mbps. Bijna alle providers vermelden standaard de theoretische snelheden, maar in de praktijk zullen deze snelheden lager uitvallen.

Hoe snel is 5G?

5G is met een maximale snelheid van 500 Mbit/s nu nog even snel als 4G. Sites laden daarmee supersnel op je telefoon. Ook verstuur en ontvang je via WhatsApp snel foto’s en video’s. In 2022 komt de 5G-frequentie beschikbaar die hogere snelheden mogelijk maakt.

Heeft Simyo 5G?

Voorlopig kun je bij Simyo nog geen 5G gebruiken. Bij onze grote broer KPN is het nieuwe mobiele netwerk al wel te gebruiken. We houden je op de hoogte over de ontwikkelingen van 5G bij Simyo. Eén ding is zeker: het 4G-netwerk blijft gewoon beschikbaar.

Welk netwerk is Simyo?

Bij Simyo maak je gebruik van het netwerk van KPN.

Is Simyo een goede provider?

Simyo is opnieuw de Beste mobiele provider volgens het panel van de Consumentenbond!

Wat is de snelheid van 4G?

Gemiddeld ontvang je met 4G in Nederland 20 Mbit/s down- en 10 Mbit/s uploadsnelheid. Momenteel wordt in Nederland gewerkt aan de uitrol van 4G+. De theoretische snelheid die met 4G+ behaald kan worden bedraagt maximaal 225 Mbit/s.

Hoe snel is 4G in Nederland?

Volgens KPN biedt 4G een downloadsnelheid van maximaal 75 Mbps (Megabit per seconde) en een uploadsnelheid tot 25 Mbps. De gemiddelde down- en uploadsnelheid ligt ongeveer op 20 en 10 Mbps.

Is 5G sneller dan wifi?

5G wordt een supersnelle vorm van internet. In theorie kun je er een downloadsnelheid van 4,2 gigabit per seconde (Gbps) mee halen. Download je een HD-film van zo’n 650 MB dan duurt dat met 4G zo’n twee minuten, met wifi een minuut en met 5G maar een luttele 5 seconden.

Is 5G in Nederland?

We hebben nu sinds een jaartje 5G in Nederland: de nieuwe techniek achter mobiele data die veel hogere snelheden belooft dan we met 4G kunnen halen. Toch zijn nog niet alle kinderziektes weggewerkt.

Heeft simpel ook 5G?

T-Mobile, Vodafone, KPN en Tele2 zijn de eerste providers die 5G aanbieden. Vanzelfsprekend zullen sim only providers zonder eigen netwerk zoals Simpel, Youfone, HollandsNieuwe, Simyo en Ben daarna volgen.

Heeft Youfone 5G-netwerk?

Momenteel bieden wij nog geen 5G abonnementen aan. Wanneer het zover is, zullen we dat uiteraard via verschillende kanalen naar buiten brengen. Veel toestellen ondersteunen momenteel 5G nog niet. Met het 4G netwerk kan je met veel toestellen snel internetten!