Questions and answers

Heeft Toverland een tijdslot?

Heeft Toverland een tijdslot?

Iedereen die Toverland bezoekt (ook abonnementhouders) dient naast een geldig ticket zijn of haar plekje te reserveren. Het is heel gemakkelijk om online te doen. We werken met een maximum aantal bezoekers per dag zodat we weten hoeveel gasten we op het park hebben.

Is Toverland open door Corona?

In het kader van het coronavirus werkt Attractiepark Toverland met een beperkte maximumcapaciteit. Het aanschaffen of reserveren van een entreeticket voor de datum van je bezoek is om deze reden voor iedere bezoeker verplicht.

Welke attractieparken zijn open Toverland?

Vandaag open:

  • Magische Vallei.
  • Land van Toos.
  • Avalon.
  • Port Laguna.
  • Ithaka.
  • Wunderwald.

Wat is open in Toverland?

2001
Toverland/Opened

Hoeveel mensen in Toverland?

Op een topdag komen er ongeveer 15.000 mensen naar Sevenum. In de toekomst zullen dat er minder zijn. Bezoekers moeten dan een plek reserveren. Hoewel er nu geen bezoekers zijn, draaien de attracties gewoon door.

Hoeveel mensen bezoeken Toverland per dag?

Toverland beleeft vandaag de drukste dag ooit. Het attractiepark mocht zo’n 14.000 bezoekers verwelkomen, 3.000 meer dan bij het vorige bezoekersrecord.

Is Toverland open vandaag?

Toverland is in het zomerseizoen standaard geopend van 10.00 – 18.00 uur. In de zomervakantie, van zaterdag 11 juli t/m zondag 30 augustus, worden de openingstijden verlengd tot 20.00 uur. Tijdens de Midzomeravonden en Halloween Nights is Toverland zelfs geopend tot 23.00 uur.

Is de Efteling open?

31 mei 1952
Efteling/Opened

Welke attracties heeft Toverland?

Fēnix
TroyBooster BikeDwervelwindKlokhuis Express
Toverland/Rides

Hoeveel mensen in pretpark?

Ook attractieparken, natuurparken, dierentuinen en kinderboerderijen mogen weer bezoek ontvangen. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden: één persoon per 10 vierkante meter, een reservering voor maximaal twee personen (kinderen en hetzelfde huishouden uitgezonderd) en een gezondheidscheck.

Hoeveel mensen in pretpark Corona?

op locaties waar bezoekers doorheen lopen geldt: maximaal 1 persoon per 5 m2, excl. personeel; bezoekers houden zich aan de basisregels zoals 1,5 meter afstand houden.

Hoeveel mensen Toverland?

Attractiepark Toverland
Seizoen gehele jaar
Oppervlakte 24 ha
Bezoekers 534.000 (2020)
Medewerkers 500