Other

Hoe zeg ik Fit For Free op?

Hoe zeg ik Fit For Free op?

Wil je niet langer sporten bij Fit For Free, dan kun je sportschoolabonnement snel opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Fit For Free opzeggen was niet eerder zo makkelijk!

Hoe lang duurt mijn abonnement nog Fit For Free?

We hebben een abonnement met een looptijd van 4 weken. Dit is een maandelijks opzegbaar contract waarmee je 7 dagen per week onbeperkt kan fitnessen.

Is Fit For Free weer open?

YES! Onze clubs zijn weer open. We zijn weer open! Misschien heb je vragen rondom de huidige maatregelen en het trainen op de club nu we weer open zijn. Onze klantenservice staat uiteraard klaar om deze te beantwoorden.

Wat kost een personal trainer bij Fit For Free?

Geen inschrijfgeld t.w.v. € 39,99 Toegang tot alle live groepslessen, o.a. Yoga, HIIT-trainingen, BodyShape en Spinning.

Waarom heet Fit For Free?

Waarom heet het Fit For Free, terwijl het niet gratis is? We verlagen graag de drempel om te gaan sporten. Daarom heb je bij ons de vrijheid om te bepalen waar, wanneer en hoe je sport. En dat ook nog eens voor aantrekkelijke prijzen, bekijk onze abonnementen maar eens.

Kan je naar elke vestiging Fit For Free?

Bij Fit For Free kun je onbeperkt trainen in alle 93 clubs in Nederland. Er is altijd wel een sportschool met ruime openingstijden in de buurt.

Kun je met je Fit For Free pas overal sporten?

Bij Fit For Free kun je onbeperkt trainen in alle 92 clubs in Nederland. Er is altijd wel een sportschool met ruime openingstijden in de buurt.

Hoeveel jaar moet je zijn voor Basic Fit?

Kiosk: Dit is onze digitale selfservice portal die beschikbaar is op de club. Hierop kun je je inschrijven en opzeggen maar bijvoorbeeld ook gegevens wijzigen en extra’s toevoegen of wijzigen. Lid: Je kunt bij ons lid worden als je een natuurlijke persoon bent en 16 jaar of ouder.

Is Fit For Free Open met Pinksteren?

De regulieren openingstijden van sportscholen van Fit For Free zijn: Maandag t/m vrijdag: 7.00 – 23.00 uur Zaterdag & zondag: 9.00 – 16.00 uur. Op 1e Pinksterdag (zondag 9 juni 2019) zijn de vestigingen gesloten en op 2e Pinksterdag (maandag 10 juni 2019) kun je tussen 09:00 en 16:00 uur aan je conditie werken.

Kun je met Fit For Free overal sporten?

Fit For Free vind je overal! Bij Fit For Free kun je onbeperkt trainen in alle 92 clubs in Nederland. Er is altijd wel een sportschool met ruime openingstijden in de buurt.

Wat kost een personal trainer Nijmegen?

Personal training aan huis of buiten in Nijmegen is mogelijk vanaf 65,- euro excl. btw per training van een uur. Het voedingsadvies kost je niks extra.

Wat is de gemiddelde prijs van een personal trainer?

De gemiddelde kosten v.w.b. het inhuren van een personal trainer liggen tussen de 40 en 120 Euro per uur. Er is nogal een verschil tussen de tarieven die personal trainers hanteren in Nederland.

Hoe kan je Fit For Free opzeggen?

Fit for Free opzeggen is niet moeilijk en kan zelfs met opzeggarantie zodat je zeker weet dat je van je abonnement af bent. Als je ons je brief laat versturen, dan weet je 100% zeker dat je het contract met Fit for Free kunt stoppen. Opzeggen van Fit for Free kan op 4 manieren, dit zijn:

Wat zijn de openingstijden van Fit For Free?

Wat zijn de openingstijden van Fit For Free? We zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 23:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 16:00 uur. Tijdens de feestdagen kan het zijn dat wij aangepaste openingstijden hanteren, of gesloten zijn.

Wanneer kan je Fit For Free beëindigen?

Er is een aantal momenten wanneer je het contract bij Fit for Free kunt beeindigen. Als je een Fitness onbeperkt 1 jaar abonnement hebt kan je opzeggen na een jaar. Daarna wordt dit contract voor bepaalde tijd omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één maand.