Most popular

Hoeveel kost een abonnement van De Telegraaf?

Hoeveel kost een abonnement van De Telegraaf?

Telegraaf abonnementen – Lees nu vanaf € 0,81 per week – Officiële website.

Wat kost de zaterdag Telegraaf?

Kom je doordeweeks niet toe aan de krant, maar vind je het wel fijn om op zaterdag de krant te lezen? Kies dan nu voor De Telegraaf zaterdagabonnement en betaal slechts 13,31 per maand. Dit is inclusief De Telegraaf Digitaal, Vrij en VROUW magazine.

Welke abonnementen heeft De Telegraaf?

Aanbieding op telegraaf digitaal abonnement De Telegraaf is een dagblad dat in 1893 is opgericht en landelijk 6 dagen per week de krant verspreidt. Naast de krant is er ook de Telegraaf Privé en Sport. Ook beschikt de telegraaf over een digitaal abonnement, de PREMIUM.

Wat kost een krantenabonnement?

Wat kost een krantenabonnement?

Krant Digitale krant Premium
Algemeen Dagblad € 16,00 € 6,40
De Volkskrant € 16,00 € 10,95
Trouw € 16,00 € 10,95
NRC Handelsblad € 10,83 € 8,67

Wat kost een abonnement op De Telegraaf per maand?

Maak dan slim gebruik van deze aanbieding en betaal slechts 18,50 euro per maand voor de krant, inclusief VRIJ en VROUW magazine. De krant wordt 6 dagen per week thuisbezorgd.

Wat kost een krant per stuk?

De nieuwe prijs voor de krant op maandag, dinsdag en woensdag wordt 2,99 euro, en stijging van 15 procent. De krant op donderdag en vrijdag kost voortaan 3,39 euro. Vergeleken met de oude prijs op die dagen is dat een stijging van wel 30 procent.

Wat kost een krant op zaterdag?

Hieronder vindt u de tarieven van het AD in de (online) winkels. Papieren krant Landelijke titels: € 2,95 Ma – Vrij € 2,75 Di – Wo – Do € 3,85 Zaterdag € 4,85 Special. Losse Verkoop. Hieronder vindt u de tarieven van het ED in de (online) winkels.

Wat kost een krant in de winkel?

Op weekdagen kost Het Laatste Nieuws 2,7 euro (voorheen 2,5 euro) en De Morgen 2 euro (voorheen 1,9 euro). In het weekend betalen klanten 3,7 euro voor Het Laatste Nieuws (voorheen 3,5 euro) en 4,4 euro voor De Morgen (voorheen 4,2 euro).

Hoeveel Inloggen Telegraaf?

Met uw account kunt u de digitale krant op maximaal drie apparaten downloaden en gebruiken.

Wat kost een dagblad?

Voorheen werd er voor de weekdagen een prijs van 2,60 euro gehanteerd. De nieuwe prijs voor de krant op maandag, dinsdag en woensdag wordt 2,99 euro, en stijging van 15 procent. De krant op donderdag en vrijdag kost voortaan 3,39 euro. Vergeleken met de oude prijs op die dagen is dat een stijging van wel 30 procent.

Wat kost AD weekendkrant?

Voor slechts vier euro 25 per week leest u nu twee jaar lang het AD: ‘s zaterdags de dikke weekendkrant op papier en de rest van de week digitaal op tablet, telefoon of computer.

Wat kost een abonnement op NRC?

Lees of luister, digitaal of op papier. Nu vanaf € 2 per week.

Hoe kunt u een telegraaf abonnement samenstellen?

U kunt Telegraaf abonnement zelf samenstellen. Bepaal eerst hoe u uw nieuws wil ontvangen: alleen digitaal of ook op papier. Als u de krant ook doordeweeks graag op papier leest, neem dan een compleet abonnement Telegraaf. U krijgt dan alles wat dit dagblad te bieden heeft, waaronder 6 dagen per week de krant digitaal en op papier.

Wat is het digitale abonnement van Telegraaf?

Digitaal abonnement (geen papieren krant, maar iedere dag digitaal lezen) vanaf slechts 1,77 per week. Wil je de krant alleen rond het weekend ontvangen, overweeg dan het Telegraaf Weekendabonnement. Je ontvangt de Telegraaf in dit geval alleen op zaterdag en leest doordeweeks de digitale versie.

Wat is zaterdagabonnement op de Telegraaf?

Bij een zaterdagabonnement op De Telegraaf is inbegrepen: de zaterdagkrant en bijlagen op papier en digitaal. alle werkdagen de krant digitaal. toegang tot het online archief en premium artikelen. Prijs. Omschrijving. Korting. €3,07 €6,81 per week. 1 jaar (52 nrs.) zaterdag+ via telegraaf.nl.

Wat is de korting op de Telegraaf?

Bij een digitaal abonnement op De Telegraaf is inbegrepen: alle edities digitaal. onbeperkt toegang tot het online archief en premium artikelen. Prijs. Omschrijving. Korting. €2,18 €5,08 per week. 1 jaar (312 nrs.) digitaal via telegraaf.nl. 50% korting.