Questions and answers

Hvor kan man se motorsport?

Hvor kan man se motorsport?

Formel 1, Motorsport – live streaming på Viaplay.

Hvem viser WEC?

Sådan følger du FIA WEC i år Til premieren på SPA sender TV2 Sport desværre forskudt på TV, men løbet kan ses live på TV2 Play. Den forskudte udsendelse sendes natten til søndag med start sent lørdag aften klokken 23.25. Vil du følge med live kan du gøre det lørdag den 1. maj fra 13.30.

Hvor vises Formel 1?

Der sendes direkte fra samtlige træninger, kvalifikationer og Grand Prix’er på fredage, lørdage og søndage. Grand Prix’erne ligger som udgangspunkt på TV3+. Du kan se Formel 1 på Viaplay.

Hvor vises Formel 2?

Se alle løb fra det italienske Grand Prix på Viaplay og TV3´s kanaler.

Hvor kan man se speedway?

Som udgangspunkt kan du se masser af speedway fra Polen i morgen, når vi sender fra klokken 18:45 på Viaplay og TV3 SPORT.

Hvilke kanaler viser Imsa?

Du kan følge alle løbene fra IMSA WeatherTech SportsCar Championship direkte på Viaplay samt udvalgte af dem på TV3-kanalerne, og herunder kan du læse mere om, hvad der venter for Kevin Magnussen i den amerikanske motorsportsserie.

Hvem viser motorsport?

Husk at du kan se alt fra Formel 1 med både træninger, kvalifikation og løb direkte på Viaplay og TV3-kanalerne.

Hvem viser Imsa?

Kan man se Formel 1 på Yousee?

Du kan også se Formel 1 på kanalerne 3+ og 3sport1 med en tv-pakke hos Yousee.

Kan ikke se Formel 1 på Viaplay?

Nent Group forlænger rettighederne for Formel 1 frem til og med 2024. Du kan se Formel 1 på Viaplay, Viasat Motor og på den nye F1-TV app. F1 app’en tilbyder udvidet dækning og dybtgående information om løbet for de mest dedikerede Formel 1-fans. App’en kan findes i Google Play(Android) og App Store(iOS).

Hvor kan man se Formel 3?

Formula 3, Motorsport – live streaming på Viaplay.

Hvor kan man se speedway GP 2021?