Other

Kan een toon thermostaat?

Kan een toon thermostaat?

Nee, Toon kan de temperatuur in verschillende kamers niet apart regelen. De aanschafprijs voor Toon is 275 euro, inclusief montagekosten. Het abonnement kost 54 euro per jaar (4,50 euro per maand). Gebruik je Toon zonder abonnement, dan kun je Toon via het bedieningspaneel gewoon als thermostaat blijven gebruiken.

Wat is een toon van Eneco?

Toon is de slimme thermostaat van Eneco. Het systeem wordt aangesloten op uw CV ketel en uw stroom -en gasmeter. Met Toon kunt u uw verwarming via uw smartphone of iPad regelen. U ontvangt Toon ‘gratis’ bij een 4-jarig energiecontract bij Eneco.

Wat kun je met Toon van Eneco?

Toon laat je precies zien hoeveel je verbruikt per dag, week of maand, en hoeveel je daarvoor betaalt. Hij is bovendien gekoppeld aan je energiecontract. Dus verbruik je meer dan je afrekent? Dan geeft Toon direct een gil.

Kan toon op mijn CV?

Oudere cv-ketels werken net als een lichtschakelaar, maar dan voor het regelen van de temperatuur. Je cv-ketel kan ‘aan’ en ‘uit’. Heb jij geen ketel die met OpenTherm werkt, dan zal de monteur de Toon op Aan/Uit zetten.

Waarom abonnement op toon?

Je gebruikt Toon al om je verwarming te bedienen. Maar het Toon abonnement geeft hem pas écht brains. Je ziet je energieverbruik per dag, week, maand of zelfs per apparaat. Ook als je geen klant van Eneco bent voor stroom of gas.

Is Toon van Eneco?

Je Toon-abonnement Heb je Eneco niet als leverancier van je energie, maar gebruik je wel Toon? Dan krijg je van ons iedere maand een rekening voor enkel de abonnementskosten van € 4,50*.

Wat kost een toon van Eneco?

De aanschafkosten van Toon® Je krijgt Toon® van ons bij een 4-jarig energiecontract. Je moet wel zelf de installatiekosten betalen. Of je bestelt Toon los voor € 275*, inclusief installatie.

Wat kost de toon van Eneco?

Kan toon in mijn huis?

Geen zorgen, je hoeft niets te doen: Toon lost dit zelf op. Je kan aan de slag! Ga naar de online handleiding en download de Toon app voor iOS of Android. Hiermee regel je op afstand de verwarming in je huis en heb je direct inzicht in je energieverbruik.

Kan toon alleen met Eneco?

Geen energie van Eneco, maar wel Toon? Als je een energiecontract bij ons hebt, gebruikt Toon die informatie. Maar je kunt Toon ook gebruiken als je geen stroom en gas afneemt van Eneco. En je kunt dus ook gewoon het abonnement afsluiten.

Wat kost de toon?

Om Toon te gebruiken moet je verplicht 1 maand gebruik maken van het Toon abonnement (bij Eneco) van € 4,50 per maand, daarna is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Is toon handig?

Toon bespaart omdat je inzicht krijgt in je actuele verbruik. Verder is het een leuk speeltje.