Other

Kan zender niet weergeven op dit moment Canal Digitaal?

Kan zender niet weergeven op dit moment Canal Digitaal?

Controleer eerst of je televisie op het juiste invoerkanaal staat. Je ziet dan of de tv op het kanaal staat waarop het beeld van je Canal Digitaal-ontvanger wordt getoond. Staat ‘ie niet op het juiste invoerkanaal? Selecteer dan de juiste ‘poort’ op je tv waar je de HDMI- of Scartkabel op hebt aangesloten.

Waarom hapert Canal Digitaal?

Slecht of haperend beeld Als je met het apparaat dat je gebruikt onvoldoende internetsnelheid kunt behalen zal de app automatisch een lagere kwaliteit tonen. De beeldkwaliteit verbetert automatisch als er weer voldoende internetsnelheid gehaald wordt.

Hoe lang duurt activeren Canal Digitaal?

HERACTIVEER JE SMARTCARD Bij het online heractiveren van je smartcard, ontvang je binnen het uur een nieuw activatiesignaal via de satelliet. Zet je ontvanger aan op de zender NPO 1 HD en laat hem een uur hierop staan, zonder te zappen.

Wat is het telefoonnummer van Canaldigitaal?

088-003 85 55(lokaal tarief)

Kan niet opnemen Canal Digitaal?

Ga dan terug naar de homepagina en druk rechtsonder op je avatar. Druk onder instellingen op ‘type opnames selecteren’ en zet daar een vinkje bij ‘Opnames (internet)’. Alle opnames blijven 365 dagen beschikbaar om terug te kijken*.

Waarom doet mijn schotel het niet?

Problemen met uw schotelontvanger of LNB: Het beste is om uw ontvanger terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Na het terug zetten van de fabrieksinstellingen is het raadzaam om de ontvanger minimaal 10 min uit de stroom te laten. Waar U ook rekening mee moet houden is dat uw schotel niet goed kan staan.

Kan Canal Digitaal app niet downloaden?

Het apparaat opnieuw opstarten In de meeste gevallen kunnen problemen met de Canal Digitaal TV App worden opgelost door je Android-apparaat opnieuw op te starten. Het kan raadzaam zijn om de gegevens van de Android-app te wissen wanneer het probleem aanhoudt.

Hoe kan ik mijn smartcard activeren?

U hoeft maar7 stappen uit te voeren:

  1. Zet uw televisie en digitale ontvanger aan.
  2. Ga na of uw digitaleontvanger of CI+Module geïnstalleerd is.
  3. Plaats nu uw smartcard in uw ontvanger of Interactieve CI+ Module.
  4. Ga op uw computer, tablet of smartphone naar Mijn Ziggo en log in.

Hoe moet ik Canal Digital opnieuw instellen?

Druk op de afstandsbediening van de ontvanger op de menuknop; Selecteer ‘Instellingen’ en druk op ‘Installatie’; Selecteer ‘Zenderlijst inladen’ en druk op ‘Ja, opnieuw scannen’; De ontvanger gaat nu de nieuwe zenderlijst inladen.

Hoe zeg je Canal Digitaal op?

In je Mijn Canal Digitaal-omgeving kun je zien of je een contract voor onbepaalde tijd hebt. Heb je een contract voor onbepaalde tijd? Dan geldt er 1 maand opzegtermijn. Neem voor het beëindigen van je contract contact op met onze klantenservice via 088-003 85 05.

Welk abonnement heb ik bij Canal Digitaal?

Je contractdata inzien Om je huidige abonnement in te zien log je in op Mijn Canal Digitaal. Klik bovenin op de knop “Abonnement”. Selecteer de smartcard waarvan je de abonnementsgegevens wilt zien.

Hoe opnemen met Canal Digitaal?

Stappenplan

  1. Ga naar de TV Gids en zoek het gewenste programma op.
  2. Kies het programma.
  3. Druk op de knop opnemen.
  4. Ga naar ‘Mijn Opnames’ en kijk je programma terug.