Questions and answers

Miten siirtaeae rahaa Nordean tilille?

Miten siirtää rahaa Nordean tilille?

Näin otat Siirto-sovelluksen käyttöösi

  1. Lataa Nordea Siirto -sovellus sovelluskaupastasi.
  2. Kirjaudu palveluun pankkitunnuksillasi. Myös S-Pankin ja Ålandsbankenin asiakkaat voivat käyttää Siirto-palvelua Nordean Siirto-sovelluksella.
  3. Lisää puhelinnumerosi ja vahvista se.
  4. Valitse haluamasi tili.
  5. Ota sovellus käyttöön!

Pystyykö pankkisiirron perumaan?

Pankin näkökulmasta pankkitililtä siirretyt rahat ovat menneet sillä hetkellä, kun asiakas on vahvistanut laskunmaksun. – Kun maksu on suoritettu ja vahvistettu, sitä ei käytännössä pysty peruuttamaan, kertoo tiedottaja Marko Mettenranta Nordea-pankista. Pankilla on vähän keinoja auttaa rahojen saamisessa takaisin.

Miten siirtää rahaa Osakesäästötilille Nordea?

Miten siirrän rahaa osakesäästötililleni? Rahan siirtäminen osakesäästötilille onnistuu vain Nordea Investorissa. Pääset Nordea Investoriin sisään verkkopankin Säästöt ja sijoitukset -välilehden Kaupankäynti-sivulta. Siellä on oikeassa laidassa oranssilla pohjalla linkki, joka vie suoraan Nordea Investoriin.

Miten siirtomaksu toimii?

Siirto-maksujärjestelmä mahdollistaa mobiilimaksut puhelinnumeron perusteella, myös eri pankkien tilien välillä. Maksu henkilöiden välillä tapahtuu puhelinnumeroa käyttäen, joten maksaja ei tarvitse tietoa vastaanottajan tilinumerosta rahan siirtämiseen.

Miten siirtää rahaa Nordealla?

Tilisiirtoja ja maksuja on mahdollista tehdä useilla eri tavoilla: verkkopankissa, maksuautomaatilla tai konttoripalveluna. Tilisiirtoon tarvitset saajan IBAN-muotoisen tilinumeron (International Bank Account Number). Tilisiirto välitetään aina kotimaan maksun hinnalla.

Voiko Osakesäästötilille siirtää rahaa?

Osakesäästötilille voi siirtää ainoastaan rahaa, ei siis olemassa olevia osakkeita. Voit siirtää rahaa juuri itsellesi sopivia määriä ja itsellesi sopivaan tahtiin. Kuitenkin osakesäästötilille voi siirtää rahaa maksimissaan 50 000 euroa. Tilin sisällä omistusten arvo voi kasvaa suuremmaksi, eikä raja vaikuta tähän.

Kauanko kestää tilisiirto pankista toiseen?

Verkkopankissa ja maksuautomaatilla Maksu välitetään saajan pankille saman päivän aikana, jos maksu on tehty verkkopankissa tai automaatilla ennen kello 14.00 (EET). Tämän jälkeen tehdyt maksut välitetään saajan pankille seuraavana päivänä. Huomaathan, että maksuja muihin pankkeihin välitetään vain pankkipäivisin.

Voiko pankki perua maksun?

Maksu väärälle tilille Joskus tilisiirto menee maksajan näppäilyvirheen vuoksi väärälle tilille. Tällöin asian huomannut maksaja voi olla yhteydessä omaan pankkiinsa. Pankki ei voi peruuttaa maksua tai ottaa rahoja toisen tililtä palauttaakseen ne maksajalle, vaikka maksu olisi ilmeisesti mennyt väärälle tilille.

Voiko arvo osuustililtä siirtää rahaa Osakesäästötilille?

Voiko vanhat osakkeet siirtää osakesäästötilille arvo-osuustililtä? Ei. Osakesäästötilille voi tallettaa ja siltä voi nostaa vain rahaa. Arvo-osuustilin osakeomistukset pitää realisoida ennen kuin rahat voi siirtää osakesäästötilille.

Mikä on OP siirtomaksu?

Siirto on suomalainen mobiilimaksujärjestelmä, jossa raha liikkuu Pivon, OP-mobiilin ja Nordean Siirto -sovelluksen välillä kätevästi puhelinnumeron perusteella. Lisäksi Siirrolla voi maksaa verkkokaupoissa, sovelluksissa, kivijalkakaupoissa ja lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

Voiko Pivolla lähettää rahaa?

Lähetä rahaa kenelle tahansa Pivolla maksaminen on helppoa ja turvallista. Maksa velka kaverille, anna rahaa lahjaksi, siirrä rahaa perheenjäsenelle, maksa nettikirppislöytösi… käyttötapoja on niin monta kuin käyttäjiäkin! Valitse vastaanottaja, syötä summa ja pyyhkäise maksu matkaan.

Voiko siirto sovelluksella maksaa kaupassa?