Questions and answers

Onko kaupat auki vappuna?

Onko kaupat auki vappuna?

Vappuaattona ja vappupäivänä myymälät ovat kiinni. Kaupat saavat olla halutessaan vapaasti avoinna vappuna.

Onko kaupat auki uutenavuotena?

Useimmat myymälät ovat uudenvuodenpäivänä auki joko 12-18, 12-19 tai 12-20. Alkot ovat kiinni sekä uudenvuodenaattona sunnuntaina että uudenvuodenpäivänä maanantaina.

Onko loppiaisena kaupat auki?

Perinteisesti kaupat ovat olleet suljettuina loppiaisena, koska se on virallinen pyhäpäivä. Vuodesta 2016 lähtien kauppojen aukioloaikojen vapauduttua, loppiaisen aukiolot riippuvat kaupoista ja ketjuista itsestään. Alkot, pankit ja postit ovat kiinni.

Onko pyhäinpäivänä kaupat auki?

Kauppojen aukiolojen vapautumisen myötä kaupat saavat pitää ovensa auki pyhäinpäivänä. Mm. K-ryhmä, S-ryhmä sekä Lidl pitävät ovensa auki pyhäinpäivänä. Sen sijaan Alko pitää ovensa kiinni.

Onko kaupat auki pitkäperjantaina?

S- ja K-kaupat auki, muutamia poikkeuksia S-ryhmän kaupoista suuri osa on auki läpi pääsiäisen. Pienemmillä paikkakunnilla osa kaupoista on kiinni esimerkiksi pitkäperjantaina ja ensimmäisenä pääsiäispäivänä, eli sunnuntaina. Maaseudulla pienemmät kaupat palvelevat tapauskohtaisesti.

Onko kaupat auki juhannusaattona?

Kaupat: kauppojen aukioloaikojen vapautumisen myötä kaupat (kauppaketjut) voivat itse päättää miten ovat auki juhannuksena. Kauppakeskuksissa sijaitsevat kaupat ovat kuitenkin kiinni. Lisätietoja K-kauppojen sivuilta. Lidl: osa kaupoista auki läpi juhannuksen, osa kiinni.

Onko Alko auki juhannusaattona?

Alko on suljettu. Huoltoasemat: useimmat auki juhannusaattona puolille öin tai jopa yön yli.

Onko S-market auki juhannuksena?

S-ruokakaupat palvelevat juhannusviikolla ennätyksellisen laajoin aukioloin: yli 70 toimipaikkaa on juhannusta edeltävinä päivinä avoinna kellon ympäri, mikä on noin kymmenen enemmän kuin viime vuonna. ”Asiakkaat arvostavat laajoja aukioloaikoja, ja yömyyntimme on tuplaantunut vuoden takaiseen verrattuna.