Trending

Wat is het titelblad?

Wat is het titelblad?

De titelpagina is het voorblad van je scriptie en je vermeldt hierop de titel, je naam en de namen van je begeleiders. Voor het titelblad kun je een illustratie gebruiken, want het oog wil natuurlijk ook wat.

Wat moet er op de voorpagina?

Een verslag begint met een voorblad. Hierop staat de titel van het verslag, je eigen naam, de klas waar je in zit, eventueel de naam van jouw docent en de datum van inlevering. Zorg ervoor dat in de titel duidelijk naar voren komt waar het verslag over gaat. Kies het liefst voor een korte en pakkende titel.

Hoe maak ik een titelpagina?

Een voorblad invoegen

  1. Klik op het tabblad Invoegen op Voorblad.
  2. Klik op een indeling voor een voorblad in de galerie met opties. Nadat u een voorblad hebt ingevoegd, kunt u de voorbeeldtekst door uw eigen tekst vervangen. Klik om een deel van het voorblad, zoals de titel, te selecteren en typ de tekst.

Wat is het verschil tussen een voorblad en een titelpagina?

De titelpagina, ook wel het voorblad of omslag genoemd, is de eerste pagina van jouw scriptie. Op deze pagina plaats je onder andere de titel van jouw scriptie, jouw naam en opleiding. In dit artikel lees je welke onderdelen op de titelpagina komen te staan.

Wat is een ondertitel in een verslag?

In de ondertitel geef je extra informatie, zodat de lezer precies weet wat er in je scriptie staat. Voor de ondertitel geldt dat deze niet prikkelend hoeft te zijn, maar vooral informatief. Zo weet je lezer wat hij of zij van je tekst kan verwachten.

Wat moet er in een colofon scriptie?

Op deze pagina vermeld je de titel (en ondertitel) plus belangrijke informatie over jezelf (naam, studentenadministratienummer en e-mail), jouw begeleiders en de opleiding. Je sluit af met de datum waarop de scriptie wordt ingeleverd.

Wat is een omslag van een verslag?

Op de omslag van je verslag staat de titel, eventueel kun je een subtitel toevoegen. Verder vermeld je op dit vel je naam, de datum en de opleiding. Op de omslag kun je een afbeelding of foto kwijt.

Hoe schrijf je een goed voorwoord?

Inhoud van een voorwoord

  • een korte introductie van je onderwerp in maximaal 2 tot 3 zinnen.
  • je persoonlijke achtergrond, namelijk:
  • de doelgroep voor wie de scriptie bestemd is.
  • specifieke ervaringen tijdens het schrijven.
  • de taakverdeling (wanneer de scriptie door meerdere personen is geschreven)

Wat is een omslagpagina?

De omslagpagina geeft de eerste indruk van de scriptie. Het bevindt zich op de voorkant van de scriptie waardoor een pakkende titel belangrijk is. Wat ook kan helpen zijn afbeeldingen die de aandacht trekken. De status van het rapport (is dit een Bachelor scriptie of master scriptie, en welke richting?)