Blog

Wat is Zuivelspread AH?

Wat is Zuivelspread AH?

Zachte zuivelspread light met milde yoghurt. Makkelijk smeerbaar.

Wat is Zuivelspread bieslook light?

Zuivelspread bieslook light met milde yoghurt en frisse bieslook. Makkelijk smeerbaar.

Wat is Zuivelspread naturel?

Wanneer een product niet voldoet aan een aantal eisen, zoals een minimaal vetgehalte van 33% dan mag het geen verse (room)kaas worden genoemd. In dat geval noemen we het vaak zuivelspread.

Wat is Philadelphia Zuivelspread?

Philadelphia roomkaas Knoflook & Fijne Kruiden 185g – Zuivelspread. De heerlijke frisse en romige smaak van Philadelphia roomkaas, vermengd met verse kruiden.

Hoe smaakt Zuivelspread?

Er wordt gebruik gemaakt van het van nature aanwezige melkvet in de room, voor een rijke romige smaak. Dit vullen we aan met een deel plantaardige olie, voor de juiste consistentie. Door deze ambachtelijke manier van produceren kom je tot de kwalitatief hoogwaardige smaak.

Kun je Zuivelspread als roomkaas gebruiken?

Roomkaas mag alleen roomkaas genoemd worden als het aan een aantal eisen voldoet. Het minimale vetgehalte moet bijvoorbeeld 33% zijn. Is dit niet het geval, dan wordt de smeerbare kaas zuivelspread genoemd.

Is Zuivelspread Light gezond?

10x gezond smeren Dat smeerkaas 20+ of zuivelspread light goede keuzes zijn, dat wist je vast al. Alleen wat dacht je van cottage cheese met een vleugje peper en wat plakjes komkommer? Verder zijn 100% notenpasta’s ook een optie, want een handje noten per dag is gezond.

Waar gebruik je Zuivelspread voor?

De Frisse zuivelspread bevat slechts 10,6% verzadigd vet en is dan ook geschikt als vervanger van boter, mayonaise en crème fraîche. De spread past hierdoor binnen de richtlijnen van de Schijf van Vijf. Het is bijvoorbeeld ook ideaal voor kinderen als gezond alternatief voor (smeer)kaas doordat het minder zout bevat.

Wat is naturel roomkaas?

Roomkaas is een witte, romige, smeerbare soort kaas die gegeten kan worden op toastjes of op brood. Deze kaas heeft een milde smaak, maar soms is er meer smaak toegevoegd door middel van fijngehakte knoflook, olijven of dille. Roomkaas dient niet verward te worden met smeerkaas.

Is Philadelphia roomkaas?

al meer dan 100 jaar is Philadelphia pionier op het gebied van roomkaas en brengen ze de smaak die erg geliefd is.

Is Philadelphia roomkaas of Zuivelspread?

Is Zuivelspread?

Wat is nu precies het verschil tussen roomkaas en zuivelspread? Een product mag alleen roomkaas genoemd worden als het voldoet aan een aantal strenge waren wettelijke eisen met betrekking tot het vet- en vochtgehalte. Als het vetgehalte lager is spreken we van een zuivelspread.