Helpful tips

Welke bak moet er aan de weg Heiloo?

Welke bak moet er aan de weg Heiloo?

En u betaalt daarnaast per keer dat u de restafvalcontainer (grijze bak) aan de weg zet. U krijgt dus een lagere rekening als u uw afval goed scheidt en daardoor uw (grijze) rolcontainer minder vaak hoeft te laten legen.

Welke kliko vandaag Uitgeest?

Groot restafval, grofvuil en tuinafval brengt u naar de Milieustraat; neem uw legitimatie mee….Dinsdag.

Locatie Openingstijden
Schoorl 08.00-13.00 uur
Uitgeest gesloten
Castricum 08.30-15.45 uur
Heiloo 08.30-15.45 uur

Wie haalt mijn afval op?

Bedrijfsafval laten inzamelen door de gemeente Hebt u bedrijfsafvalstoffen die lijken op huishoudelijk afval? Dan kunt u uw bedrijfsafval laten ophalen door de gemeente. Of u kunt het afval naar het afvalbrengstation of de milieustraat brengen. U betaalt hiervoor een reinigingsrecht.

Welke kliko aan de weg Barneveld?

Kliko’s bij verhuizing, vermissing of schade 1 voor groente-, fruit- en tuinafval (GFT)(groen) 1 voor papier en karton (blauw) 1 voor plastic, metaal en drankkartons (PMD)(oranje) 1 voor overig restafval (grijs)

Waar staan PMD containers in Heiloo?

Locaties rond het Stationsplein en De Opkamer: o.a. bij De Kloosterhof, Hoog en Laag, De Kreek 3. kaart 4 (pdf, 1.72 MB). Heiloo Noord Oost, o.a. bij De Loet, Hildebrandhof, Van Aostastraat, Vinkenbaan. kaart 5 (pdf, 1.66 MB).

Welke container is van mij?

Op de nieuwe containers zit aan de zijkant een sticker met barcode waarop staat voor welke afvalsoort de container bedoeld is en bij welk adres de container hoort.

Welke container Leiderdorp?

In de afgelopen week hebben bewoners van de laagbouw in Leiderdorp een brief ontvangen. Daarin staat dat deze mensen een nieuwe minicontainer voor papier en karton krijgen, en dat zij nieuwe minicontainers krijgen voor GFTE-afval en restafval.

Waarom is mijn gft niet opgehaald?

Zorg er voor dat het afval niet te vast zit. De wagen schudt de container een paar keer; als het afval te vast is aangestampt, dan komt het afval er niet uit. Dozen en zakken naast de container nemen wij niet mee. Zit er een rode kaart aan uw container?

Welke dagen vuilnis ophalen Amsterdam?

U kunt uw huisvuil (restafval) kwijt in een afvalcontainer. Op amsterdam.nl > kaart afvalcontainers vindt u de locaties. Of u kunt uw huisvuil op vaste dagen buiten zetten….Wijken in Noord waar het huisvuil wordt opgehaald.

Ophaaldag Wijk of gebied
Donderdag Papaverhoek, Druivenstraat, Zuideinde, Adriaan Loosjesbuurt

Welke container moet bij de weg Westerwolde?

In de grijze container of naar de milieustraat. Snoeiafval kunt u via uw groene container afvoeren. Groter snoeiafval en tuinafval brengt u naar de milieustraat in Ter Apel. Hiervoor gelden dezelfde tarieven als voor het wegbrengen van grofvuil.

Welke container aan de weg Arnhem?

Containers bij een woning Bij een woning staan 3 mini-containers: een container met een groene deksel voor groente- fruit- en tuinafval (gft) een container met een blauwe deksel voor oud papier en karton. een container met grijze deksel voor Plastic verpakkingen, Blik en Drinkpakken (pbd).