Most popular

Heeft Breda een Bijenkorf?

Heeft Breda een Bijenkorf?

BREDA – De Bijenkorf sluit 5 van zijn 12 winkels, waaronder de vestiging in Breda. Dat maakte het winkelconcern zaterdag bekend.

Waar zit de Bijenkorf?

De grootste vestigingen bevonden zich in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Middelgrote filialen waren er in Amstelveen, Arnhem, Eindhoven, Enschede, Maastricht en Utrecht. In ‘s Hertogenbosch, Breda en Groningen bevonden zich kleinere modewinkels.

Is Bijenkorf met afspraak?

Al onze winkels zijn geopend op afspraak. Je kunt ook bij ons binnenlopen, maar alleen als er plek is. Verder kun je bij ons artikelen uit de winkel bestellen via de webshop. Wil je even lekker winkelen zonder in de rij te hoeven staan, maak dan een afspraak.

Hoe maak je afspraak bij Bijenkorf?

Je kunt reserveren*, via de button hieronder. Ook kun je de QR-codes scannen bij de winkels of telefonisch een afspraak op (020) 808 93 33. Is het tijdstip waarop je wilt komen niet beschikbaar? Je kunt bij ons ook zonder afspraak binnenlopen, maar: alléén als er plek is.

Heeft Groningen een Bijenkorf?

Gesloten deuren Groningen raakte bijna twee jaar geleden de Bijenkorf in de Herestraat kwijt, een maand later sloot Vroom & Dreesmann de deuren. Warenhuis Topshelf deed een poging de leemte van V&D op te vullen, maar klanten kwamen er slechts mondjesmaat waardoor ook deze winkel sloot.

Is er een Bijenkorf in Arnhem?

In 2014 werd de Bijenkorf Arnhem gesloten. De vestiging paste niet meer in de Premium Experience strategie van de Bijenkorf.

Hoeveel winkels Bijenkorf?

De Bijenkorf is het meest inspirerende, verrassende en creatieve warenhuis waar iedereen bijzonder is. En dat zijn we al 150 jaar. Met nu zeven winkels in Nederland, een patisserie en een webshop in Nederland, België en Duitsland. Sinds 2011 zijn we onderdeel van de gerenommeerde Britse Selfridges Group.

Kan ik zonder afspraak naar de Bijenkorf?

Je kunt bij ons ook zonder afspraak binnenlopen, maar alleen als er plek is. Wij mogen volgens de overheidsmaatregelen maar een beperkt aantal mensen tegelijk verwelkomen. De veiligheid en gezondheid van iedereen binnen en buiten onze winkels heeft de hoogste prioriteit. Daar willen wij graag aan bijdragen.