Helpful tips

Hvad handler Familien fra Bryggen om?

Hvad handler Familien fra Bryggen om?

Familien fra Bryggen er en tv-serie, der sendes på TV3. Programmet har kørt siden 2011 og er efter 19 sæsoner blevet sat på pause. I tv-serien følger man familiens hverdag på bopælen Islands Brygge på Amager i København, som også har lagt navn til titlen.

Hvornår starter Familien fra Bryggen 2021?

Familien fra Bryggen 10 på TV3 20-09-2021 11:00.

Hvorfor startede Familien fra Bryggen?

September 14, 2011
Familien fra Bryggen/First episode date

Hvor kan jeg se Familien fra Bryggen?

På Viaplay kan du se online reality shows og altså også få muligheden for at følge med i Familien fra Bryggen.

Hvor mange afsnit er der af Familien fra Bryggen?

Torsdag aften er det igen blevet tid til at følge Linse, Geggo og de andre fra ”Familien fra Bryggen” i 18. sæson af det populære TV3-program. Men det bliver en ganske kort sæson, for der kommer kun tre afsnit.

Hvor meget tjener Familien fra Bryggen?

Hun er mest kendt for sin medvirken i TV3’s populære realityshow, Familien fra Bryggen, hvor hun bl. a. tjener mellem 100.000 og 150.000 kroner om måneden, når programmerne optages.

Hvornår kommer der nye afsnit af Familien fra Bryggen på Viaplay?

Det er aldrig kedeligt, når Lone er på besøg i Familien fra Bryggen 😆 Du kan se det nye afsnit i aften kl. 20 på TV3, eller når det passer dig på Viaplay.

Hvornår kommer sæson 19 af Familien fra Bryggen?

december er de ikoniske reality-deltagere fra Amager tilbage – denne gang med sæson 19 af ‘Familien fra Bryggen’. Den 10. december kl. 21.30 på TV3 og Viaplay kan du komme i julestemning, når Didde klæder sig ud som rensdyr, Geggo og Linse fælder juletræ, og Alba får lov at fylde indkøbskurven med julepynt.

Hvor gammel er Stephanie fra Familien fra Bryggen?

31 år (14. april 1990)
Geggo/Age

Hvad sæson dør mopper i?

Den 11. sæson af ‘Familien fra Bryggen’ har premiere i aften. Og der er ingen tvivl om, at dette første afsnit bliver noget helt særligt. Vi får nemlig her lov at følge familiens sidste farvel til Mopper.

Hvorfor kan jeg ikke se Familien fra Bryggen?

Vi har nydt de mange sjove og rørende øjeblikke i Familien fra Bryggen ❤️ På torsdag sender Viaplay det sidste afsnit i denne omgang, inden Familien fra Bryggen holder en pause på ubestemt tid. Husk, at du kan se alle sæsonerne på Viaplay og Viafree, når det passer dig.

Hvorfor er der kun 3 afsnit af Familien fra Bryggen?

TV3 og den populære familie ville dog ikke snyde seerne for at følge med i Linses spanske eventyr, og derfor valgte man at afbryde pausen for en stund. Også i næste uge kommer seerne igen til at følge med i eventyret, men herefter må man altså vente til efteråret for at se mere til den populære familie på TV3.