Other

Is de NOS app gratis?

Is de NOS app gratis?

NOS is de officiële Android app van de Nederlandse Omroep Stichting (NOS). Je bekijkt met de gratis applicatie behalve het Journaal en Studio Sport ook live televisie op je telefoon met het allerlaatste nieuws.

Hoe installeer ik de NOS app?

De NOS-app is beschikbaar voor iPhone/iPad en Android smartphones en tablets. Surf op je mobiel naar de app store voor de Apple-versie of naar Google Play voor de android-versie. De NOS Teletekst-app vindt u hier voor android, de Apple-versie-staat hier.

Wat is een goede nieuws app?

Nieuws en tijdschriften De applicatie Pocket is misschien wel één van de populairste Android-apps van dit moment. Deze nieuwsapp biedt gebruikers de kans om artikelen, handige links en filmpjes te bewaren. Hierdoor kan jij op een later moment gemakkelijk het desbetreffende artikel terugvinden en bekijken.

Wat is NOS NL?

NOS is een publieke omroep die informatie verspreidt via radio, teletekst, digitale themakanalen, televisie en internet. Digitale themakanalen van de NOS zijn Journaal 24 en Politiek 24.

Wat kost de NOS?

In 2019 bedraagt de bijdrage 780 miljoen euro. Dit bedrag is inclusief eenmalige bijdrage van 40 miljoen euro vanwege teruglopende STER inkomsten.

Hoe werkt NOS NL?

De NOS gaat alleen over de inhoud van onze eigen programma’s. We kregen bijvoorbeeld nogal wat reacties op het nieuws dat Radar (AVRO/TROS) en Andere Tijden (NTR/VPRO) minder zendtijd krijgen. Die beslissing wordt gemaakt bij de NPO, de overkoepelende organisatie van alle publieke omroepen in Nederland.

Wat is een goede nieuws site?

Top 10 Beste Nieuwssites van Nederland

 • NU.nl.
 • NOS.
 • AD.
 • Telegraaf.
 • Metro.
 • Tweakers.
 • NRC.
 • Volkskrant.

Wat is de beste gratis nieuws app?

De 14 beste nieuws-apps voor Android

 1. NU.nl. De NU.
 2. NOS. De Nederlandse Omroep Stichting (NOS) heeft officiële Android-app in de Google Play Store.
 3. Blendle. Blendle heeft kortgeleden zijn eigen Android-app gelanceerd.
 4. Pocket.
 5. Google Nieuws en Weer.
 6. NOS Teletekst.
 7. RTL Nieuws.
 8. Feedly.

Waar staat NOS Journaal voor?

De Nederlandse Omroep Stichting (NOS) ontstond in 1969, nadat de NTS en de Nederlandse Radio Unie (NRU) werden samengevoegd.

Waar vind ik NOS NL?

Het meest actuele overzicht vind je op nos.nl/OS.

Hoeveel kost Nederland?

Uitgeschreven tekst

Sociale Zekerheid 97,8 miljard
Rentelasten 3,7 miljard
Financiën 3,1 miljard
Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit 1,8 miljard
Overig 8,1 miljard

Hoe duur is een reclame?

Het uit laten zenden van een commercial van 30 seconden kost gemiddeld €3.000,- uitgaande van een tijdstip dat weinig kijkers de commercial te zien krijgen. Een spotje laten vertonen op een moment dat er veel kijkers het spotje te zien krijgen kunnen de kosten oplopen tot ongeveer €40.000 tot €50.000,-.