Most popular

Welke Jemako doek moet nat?

Welke Jemako doek moet nat?

Profidoek plus S 35 x 40 cm, groen Onze universele doek voor het hele huishouden. Voor het vochtig afdoen van alle slijtvaste oppervlakken.

Is Jemako goed?

Natte en droge doek, streeploos schoon en droog Het meest enthousiast ben ik over de zogenaamde natte en droge Jemako doeken. Ideaal voor het lappen van je ramen bijvoorbeeld. Met de “natte” doek maak je het raam schoon en met de “droge” doek maak je het raam droog. Echt streeploos!

Hoe Jemako doeken ontkalken?

Ontkalk je doeken regelmatig. Dit is heel simpel: vul een emmer met warm water en een scheut KalkEx. Leg de doeken erin en draai deze af en toe rond.

Welke doek voor ramen?

Microvezeldoek. Volgens Kok is de beste manier om je ramen te lappen met twee microvezeldoeken: een natte en een droge. Eén maak je simpelweg nat door het even onder de kraan te houden, de temperatuur van het water maakt niet uit. Neem het raam met de natte doek af en maak het weer nat als het nodig is.

Wat zijn Pella doekjes?

Pella schoonmaakdoekjes zijn te gebruiken voor: Keuken, badkamer, kranen. Verwijderd vlekken door kinderhandjes. Hondensnoeten of poot afdrukken. Kleine lastig te wassen ramen.

Waar komt Jemako vandaan?

Volgens de hoogste “Made in Germany” normen produceren wij op locatie in Rhede en met de bij de ondernemingsgroep horende weverij in Nettetal. Van het idee tot en met het kant-en-klare product – hier komt alles uit één hand.

Wat zijn JEMAKO doeken?

o.a. te gebruiken voor: ramen en andere gladde glazen oppervakken en spiegels. De droogdoek kan ook zeer goed voor het drogen van servies en bestek gebruikt worden evenals om tegels nat te drogen in bijv. badkamer en het streeploos nadrogen van rvs. JEMAKO doeken zijn tot 60 graden wasbaar in de wasmachine.

Waarom JEMAKO?

Waarom zijn de JEMAKO producten bijzonder zuinig en duurzaam? Onze producten reinigen door hun specifieke eigenschappen extreem goed. Ze combineren een hoog rendement met een zuinig verbruik zodat u in de toekomst kunt afzien van een heleboel traditionele reinigingsproducten.

Hoe Droogdoeken wassen?

Wasmachine. Na afloop van het wassen kun je de washandschoen(en) en droogdoek(en) op 30 graden in de wasmachine wassen en niet in de droger doen. Laat de gebruikte microfiberproducten niet liggen als ze gebruikt zijn, anders trekt het vuil in de vezels.

Hoe maak je de ramen het beste schoon?

Zo maak je je ramen schoon:

  1. Maak je ramen schoon met een inwasser of spons en een sopje of afwasmiddel;
  2. Droog de randen en kozijnen rondom het raam;
  3. Trek de ramen droog met een raamwisser;
  4. Maak de onderkant van de ramen schoon en droog die.

Hoe werken Pella doekjes?

Wat zijn Pella schoonmaakdoekjes: De reden is eenvoudig, deze doekjes kan je gebruiken zonder toevoeging van schoonmaakmiddelen waardoor je een schoon en streeploos resultaat bereikt zonder nadrogen. Omdat er tijdens gebruik gering wrijving ontstaat zijn de doekjes ideaal voor mensen met gewrichtspijn.